Nimetön

Runoilija Marsaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kritiikki tervetullutta :)
 

Haluan muuttua
Olla jotain suurta ja mahtavaa
Tahdon olla AITO
Yhtä aito kuin kuka tahansa ihminen täällä

Ainoa mitä toivon
Se edes vähä rakkaus
Sitä vaille olen minä
lähes aito ihminen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot