Puolikas

Runoilija Sindaisil

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kirjoitan sinulle kirjettä
vasemmalla kädelläni
juodessani puolikasta kuppia teetä

Tumppaan vielä palavan tupakan
virnistän puolileikkisän hymyni

Vien kirjettä postilaatikolle
mutta en saa otettua toista askelta

Sillä sinä et ole täällä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot