Musta varis

Runoilija Sindaisil

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mustan
eebenpuun syistä valuu
mustaa
verta
mustan
variksen
pesään
mustaan
puun oksista tehtyyn

Musta
varis on muualla
mustia
tekoja tekemässä
uusia uhreja viettelemässä

Houkutellen
mustilla
lupauksen sanoilla
tyhjään pesään
mustaan
kohtalonsa luo
mustaan
tulevaisuuteen

Ja viimein
mustuudessa
huomaa
valkean höyhenen, jonka
musta
varis pilkallisesti nielaisee
mustaan
tulevaisuuteen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot