Elämän valtavirta

Runoilija jonii

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2007
Viimeksi paikalla: 31.12.2021 19:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.2.1992

Kirjoitellut jonkin verran sydämen tahtiin.Vanhaa tuotantoa voit käydä lukemassa jonu0.suntuubi.com
olen lopettanut tuolla käymisen ja tulen listaamaan tänne seuraavat runoni.
 

Elämän valtavirta.
Vie mukanaan ilman,
että huomaakaan.

Niin hyviä, kuin
huonojakin asioita
tapahtuu meille kaikille.

Tärkeintä on pysytellä
pinnalla purskuttaen
eteenpäin, eikä luovuttaa
vaikka kuinka pahalta tuntuisi.

Vaikka pää tuntuisi
räjähtävän. Ajatella
hyviä puolia elämässään,
kuka, mikä, mitä ne ovatkaan.

Sillä mikään ei ole
niin arvokasta kuin itse elämä.

Selite: 
Tuntuu et elämässä on kaikki mullistunut taas hetkessä ja käänytänyt päälaellensa asiat.
Kategoria: 
 

Kommentit

Positiivisuutta. Diggaan.
 

Käyttäjän kaikki runot