yksinäisyyden peittoaminen

Runoilija jonii

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2007
Viimeksi paikalla: 31.12.2021 19:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.2.1992

Kirjoitellut jonkin verran sydämen tahtiin.Vanhaa tuotantoa voit käydä lukemassa jonu0.suntuubi.com
olen lopettanut tuolla käymisen ja tulen listaamaan tänne seuraavat runoni.
 
yksinäisyys tuo paholainen
kietoutuu sielusi ympärille
pitää kiinni kynsin hampain
ulospääsy melkein mahdotonta
voima mikä sisältä pursuaa
rikkoo yksinäisyyden kuplan
ja huomaat kelpaasi kelle vaan
etkä enää ole onneton   
Selite: 
Ehkäpä tuo masennus peitotaan pikkuhiljaa pienin askelin eteäpäin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oikeaa asennetta
Voimaannuttava teksti kerrassaan. Hyvä sinä. Nautin tästä suuresti.:)
 

Käyttäjän kaikki runot