vapaus onnellinen vai onneton

Runoilija jonii

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2007
Viimeksi paikalla: 31.12.2021 19:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.2.1992

Kirjoitellut jonkin verran sydämen tahtiin.Vanhaa tuotantoa voit käydä lukemassa jonu0.suntuubi.com
olen lopettanut tuolla käymisen ja tulen listaamaan tänne seuraavat runoni.
 
vapaus on sydäntä riipaisevan
yksinäistä vapaus on rikkaus
josta pitäisi osata nauttia
silti kaipuu toisesta ihmisestä
joka näkisi tämän kovan
ulkokuoren alle on on jotain mitä
ei sanoin voi kuvailla
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ytimeen osuvaa oivaltamista.
 

Käyttäjän kaikki runot