Onnen hetkiä

Runoilija Heskali

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihailen monia kirjailijoita, kuten Ilpo Tiihosta, Kari Hotakaista, Tommy Tabermannia, Heli Laaksosta, Ilkka Remestä, Arto Paasilinnaa, jne. Runot eivät tule synnyttämällä, vaan nopeina ulostuloina, eikä niitä voi punnata maailmaan noin vain.
 

Tänään ei huomista murehdita,
laulaa Lauri Tähkä
ja minä hymisen iloisena samalla taajuudella

Miksi olla ikävissään,
miksi itkeä tyynyliinaan
ripsivärimuodostelma,
luomivärisotkun airue?

Ilta täynnä ystäviä
ja iloa
ja ruokaa ja juomaa

enkä voi nähdä kuin sen,
miten maailma hymyilee
juuri minulle,
juuri nyt.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen

mielenkiintoinen

 

Käyttäjän kaikki runot