Elämäni auringonlasku

Runoilija Sorkkaherra

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

You are nothing but a shadow
of the beauty what you used to be
 

Vasta auringon laskiessa
huomaan haluavani elää
juuri kun lämpö
on hiipumassa pois
aion kerätä jokaisen säteen
ja kukkia viimeiset sekunnit
hetken päästä pakkanen

minut nuppuuni nukuttaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot