Mikä taakse jää..

Runoilija Sorkkaherra

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

You are nothing but a shadow
of the beauty what you used to be
 

En väistänyt risteyksessä
elämä tuli oikealta
ja lujaa törmäsin
omaan maailmaani
vauhtisokeana menneisyyttä pakoon
taustapeilissä kasvosi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo, pidin

upea! ei vain pysty sanomaan muuta:) Aivan upea, tykkäsin ja paljon!

Hieno, pidän paljon!

Iski niin lujaa että kyynel vierii nyt poskea pitkin. Pelottavan kuvaava runo tämän hetkisiin tunteisiini. Hieno.

Hyvä runo.

Huh ja hui ja vau!

Pidin

 

Käyttäjän kaikki runot