En unohda sinua koskaan.

Runoilija Hate

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakastin sinua sillon,
rakastan sinua nyt.
Toit elämääni valon, tiesin selviäväni.
Kaikki oli täydellistä, ainakin luulin.

Kerroit lähteväsi, et jaksanut enää.
Olisin halunnut auttaa, mutten osannut.
Halasimme, sanoit hyvästi.
Itkin silloin, itken nyt.

En unohda sinua koskaan..

Selite: 
Ikävä sinua.
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen mutta kaunis.. :'(

Raastavaa.. En voi muuta sanoa.

Herkkä ja suruisa, seassa jotain tuttua,
kuin omasta elämästäni pätkä.
suosikkeihin tämä :^)

Surullinen mutta kaunis.. :'(

Raastavaa.. En voi muuta sanoa.

Herkkä ja suruisa, seassa jotain tuttua,
kuin omasta elämästäni pätkä.
suosikkeihin tämä :^)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Hate Nimetön 5.4.2010 0 Runo
Hate Viimeinen kyynel 20.9.2009 0 Runo
Hate Poissa. 20.9.2009 1 Runo
Hate Ystävä 19.9.2009 0 Runo
Hate Hylätty. 15.2.2009 0 Runo
Hate rakkaudesta vihaan 19.1.2009 0 Runo
Hate Nimetön 8.12.2008 0 Runo
Hate Nimetön 20.8.2008 2 Runo
Hate En unohda sinua koskaan. 20.8.2008 6 Runo
Hate Julia 19.8.2008 1 Runo