rakkaudesta vihaan

Runoilija Hate

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

olet aarteeni, kalleinta mitä minulla on.
saat oloni niin kevyeksi,
olet kuin taivas, ja minä olen linnut.
haluan olla kanssasi aina.

satutat minua, miten voit tehdä sen.
saat minut vihaamaan itseäni,
olet kuin viha jota tunnen itseäni kohtaan.
mikset päästä minua.

lähdit pois, rukouksiini vastattiin.
olen taas turvassa,
et voi enää tehdä minulle mitään, et löydä minua.
teit elämästäni helvetin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Hate Nimetön 5.4.2010 0 Runo
Hate Viimeinen kyynel 20.9.2009 0 Runo
Hate Poissa. 20.9.2009 1 Runo
Hate Ystävä 19.9.2009 0 Runo
Hate Hylätty. 15.2.2009 0 Runo
Hate rakkaudesta vihaan 19.1.2009 0 Runo
Hate Nimetön 8.12.2008 0 Runo
Hate Nimetön 20.8.2008 2 Runo
Hate En unohda sinua koskaan. 20.8.2008 6 Runo
Hate Julia 19.8.2008 1 Runo