Lohdukseni.

Runoilija Abo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Itku piirtyy ikkunaan
jäisenä enkelin hipaisuna

Itkuni
ikävästä joka viistää
kokoajan
tyhjyydessä edestakaisin

Napanuora on katkennut

Mutta minä odotan kevättä
joka sulattaa jään
jättää tuohon ikkunaan
vain huurteiset ääriviivat
kasvoista
jotka hymyilevät lempeästi

Silloin tiedän;
oli edessä mitä vain
se on Rakkaus
joka vie eteenpäin

Selite: 
Rakkaalle äidilleni <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Lohduttava ja voimaa antava runo.
Kauniit ajatukset läsnä tässä.

Runo on kaunis kuin se rakkaus joka vie eteenpäin

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Abo Nimetön 30.1.2015 0 Runo
Abo Lohdukseni. 15.12.2014 2 Runo
Abo Milloin kesä on? 6.11.2014 0 Runo
Abo Nimetön 17.9.2014 2 Runo
Abo Kaiho 27.8.2014 0 Runo
Abo Ylistys yölle 22.12.2013 0 Runo
Abo Nimetön 22.12.2013 0 Runo
Abo Nimetön 15.8.2013 1 Runo
Abo Nimetön 15.8.2013 1 Runo
Abo Nimetön 19.7.2013 1 Runo