Nimetön

Runoilija Abo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En ole katkera elämälle,
vaan janoan sitä lisää;

Olen kiitollinen sen antamasta
mahdollisuudesta, kipeästä opetuksesta,
rakastaa täysillä joka päivä.
Vaikka minä vieläkin
palelen sisäänpäin, en itke.
Eikä nämä väristyksetkään
ikuisesti minua peiton alle paina.
Minun silmäni näkevät viimein,
sydämeni on avoin.
Minä takerrun tuoksuvaan syliisi
entistä lujemmin..

Selite: 
Rakasta jo tänään.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Abo Nimetön 30.1.2015 0 Runo
Abo Lohdukseni. 15.12.2014 2 Runo
Abo Milloin kesä on? 6.11.2014 0 Runo
Abo Nimetön 17.9.2014 2 Runo
Abo Kaiho 27.8.2014 0 Runo
Abo Ylistys yölle 22.12.2013 0 Runo
Abo Nimetön 22.12.2013 0 Runo
Abo Nimetön 15.8.2013 1 Runo
Abo Nimetön 15.8.2013 1 Runo
Abo Nimetön 19.7.2013 1 Runo