mielessäin

Runoilija Luis

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2005
Viimeksi paikalla: 29.12.2021 20:30

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
12.5.1980

tälläne ikuine romatikko joka kirjottaa runoja omaksi iloks
 

mietin hiljaa mielessäin missä oot mitä teet
oot koko ajan mielessäin
joka minuutti, tunti
oot mielessäiin kun nukkumaa käyn
ja aamulla kun herään
ja siinä välissä kauniita unia sinusta nään
kauniista hymystäs ihanista silmistäs
valloittavasta naurustas ja hellästä kosketuksetas
sulle kulta nyt sanoa sen voin sua rakastan
sua kaipaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä ja kaunis...

 

Käyttäjän kaikki runot