Nimetön

Runoilija Luis

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2005
Viimeksi paikalla: 29.12.2021 20:30

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
12.5.1980

tälläne ikuine romatikko joka kirjottaa runoja omaksi iloks
 

kaukana jossain oot viereltäin
jo takaisin jo tuu

kun sulle sanat lausun nää
niin kuuletko sen, kun sanon
tään, sua rakastan

sun silmiisi vain katsahdan ja
tiedän sun omas oon

suudelman kun annat
niin tiedän sä oot mun
rakkainpain

onnellinen silloin oon
ja sanon kaikki hyvin on

sait minut kaipaamaan se helppoa on
sait minut rakastumaa tiedätkö sä
sen ja niin, oon onnessain

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot