Ymmärtäisitköhän

Runoilija Helpotus

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 30.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Realistinen optimisti. Pää taivaassa jalat maassa-tyyppi. Satunnainen runoilija.
 

Oma rakkaani,
ymmärtäisitköhän, jos sen sinulle kertoisin.
Että yhteen sydämeen, voi mahtua monta ihmistä.

Vain sinulla on avaimet kaikkiin sydämeni sopukoihin.
Paitsi siihen yhteen, jossa säilytän tätä salaisuutta.

Älä pelkää rakkaani,
vain sinun käsiesi hyväiltäväksi annan vartaloni.
Mutta mieleni, sydämeni ja ajatukseni, sieluni,
eivät ole yksin sinun.

Loukkaantuisitko jos kertoisin tämän sinulle?
Tulisitko mustasukkaiseksi?
Uskaltaisinko kertoa?

Vaan toisaalta, miksi kertoisin...?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotenkin tuntuu, että runon puhuja vastaa jo itselleenkin - jos se näin paljon mietityttää, miksei kertoa:) Kun ei kerran rakkaan tarvitse kuitenkaan pelätä.

 

Käyttäjän kaikki runot