Haluaisin niin

Runoilija Helpotus

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 30.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Realistinen optimisti. Pää taivaassa jalat maassa-tyyppi. Satunnainen runoilija.
 

Haluaisin niin,
yhden kerran, toisen kerran,
rakastaa sinua vielä enemmän.

Vaan nyt jo sydän pakahtuu,
taakkansa alle sortuu.

Mistä saisin suuremman sydämen?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot