Vielä lisää

Runoilija Helpotus

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 30.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Realistinen optimisti. Pää taivaassa jalat maassa-tyyppi. Satunnainen runoilija.
 

Otan yhden, otan toisen,
vielä tahdon samanmoisen.
Milloin loppuu halu tää,
miksei koskaan yhteen jää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tulee mieleen minun suhde suklaaseen :) hauska, ainakin jos sen ajattelee näin

 

Käyttäjän kaikki runot