Nimetön

Runoilija wackey

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rrawr, happens ;>.
 

Päivänsäde ihoa polttaa,
ihokerroksesta palasia verottaa.
Asteittain hermojani kiristää,
ainainen auringonpaiste - ja ylihilpeät ihmiset nää.

Kaipuu sateiseen syksyyn on suuri,
oi kuinka kaipaankaan sitä;
tajusinpas juuri.

Ei ketään muu sateisilla kaduilla kirmaa,
yksin saan olla ja ajatella;
tätä synkkää maailmaa.

Vaikken ehkä yksin enää jaksaisikaan olla,
en tiedä jaksaisinko jakaa itseäni kunnolla.

Olen tottunut jo peilistä näkemään syksyisen sateen,
tumma huntu peittää jokaisen katseen..

syrjässä syrjitty,
elämänsä kokenut;
yksin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
wackey Aistiharhoja 28.5.2011 0 Runo
wackey Nimetön 8.11.2010 0 Runo
wackey :3 9.11.2009 0 Runo
wackey Maww 29.10.2009 0 Runo
wackey Nimetön 20.10.2009 0 Runo
wackey Nothing personal 22.9.2009 0 Runo
wackey Nimetön 22.9.2009 0 Runo
wackey Värien koko kirjo 30.8.2009 1 Runo
wackey Nimetön 26.8.2009 0 Runo
wackey Nimetön 25.6.2009 0 Runo