Onko se Totta

Runoilija tuuni

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 8.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jokainen on erilainen
 

omistat ylimmän kerroksen
kuka omistaa portaat
kun maailma kaatuu päälle
ei vakuutus korvaa
kyllä vapauden voi ostaa
tosin se maksaa liikaa
mene raataamaan pihaan
ilman liksaa ilman himaa
ei kukaa piittaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot