Uneton

Runoilija SanRok

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Poika vierelläni ois ihana, mutta miten sinut enää voisin saada? Elämän kysymyksiä, mutta ei vastauksia. -Sanrok- [Miulla on poika. ^^]
 

Olen menossa nukkumaan,
en unta saa.
Yritän ajatella;
"Ei meidän välillä mitään ollutkaan"
Se on todella vaikeaa.
Se satuttaa.

Tuntuu yhdeltä tuskalta.
yksi sekunttivaan niin
kaikki ois taas ennallaan.
Mutta ikinä en voi unohtaa
niitä kolmea sanaa,
mitkä korvaan monesti kuiskasit.
Ne lämmitti, ja tyydytti,
mutta nyt ne mua itkettää.
En ehkä nää sua enää.

Mietin miten sut takas saisin,
en mitenkään.
Sanoit mulle;
"En rakasta sua enää, niin kuin ennen.
Enemmän kaverina kyllä.
Sun seuras mua ahdistaa
ja mun tunteet sua kohtaa haihtuu."

En jaksa tätä takkaa yksin,
tarvitsen todellisia ystäviä.
Yritän ajatella jotakin muuta,
mutta sinä pyörit mielessäin.

Kiitos Sanna, kun jaksat olla
mun tukena.
Ilman sinua mua ei varmaan olisi
enää tässä maailmassa.
Tuija serkkuakin kiittää saan,
kun omalla esimerkillään
mua käy auttamaan.

Kertoessaan tunsin kyyneleten
valuvan poskellain.
Se ehkä jopa vähän helpotti
ja nyt vasta unta saan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
SanRok Älä sure rakas 14.9.2006 3 Runo
SanRok Uuudestaan 6.12.2005 2 Runo
SanRok Halu tuntea 6.12.2005 1 Runo
SanRok Kyynel meri 20.11.2005 0 Runo
SanRok Elän unelmaa 20.11.2005 0 Runo
SanRok Ikuista 13.11.2005 0 Runo
SanRok Vihaton 9.11.2005 1 Runo
SanRok Uneton 6.11.2005 0 Runo
SanRok Anteeksi 6.11.2005 0 Runo
SanRok Tuska 5.11.2005 0 Runo