Anteeksi

Runoilija SanRok

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Poika vierelläni ois ihana, mutta miten sinut enää voisin saada? Elämän kysymyksiä, mutta ei vastauksia. -Sanrok- [Miulla on poika. ^^]
 

Yksi ilta pahoitin mieleni.
Ajattelin,
kuinka erillainen olen.
Ystäväiseni suuttui minulle
ja olin allapäin.

Pelkään,
että menettäisin hänet.
Ei, en jaksa.
En jaksa yrittää mitään.

Silmissäni sumeni.
Hetken.
Tunsin olevani kärpänen,
joka oli liiskattu seinään.
Ei, en kerennyt lentää pois,
vaikka kuinka halusin.
Ennen, kuin se oli liian myöhäistä.

Ei kukaan mun oloa voi ymmärtää,
siksi lasken katseeni
ja hetken
toivon olevani muualla.

Ymmärräthän Antti kulta.
En tahtonut sua loukata.
En ikinä, en ikinä niin sinulle tekisi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
SanRok Älä sure rakas 14.9.2006 3 Runo
SanRok Uuudestaan 6.12.2005 2 Runo
SanRok Halu tuntea 6.12.2005 1 Runo
SanRok Kyynel meri 20.11.2005 0 Runo
SanRok Elän unelmaa 20.11.2005 0 Runo
SanRok Ikuista 13.11.2005 0 Runo
SanRok Vihaton 9.11.2005 1 Runo
SanRok Uneton 6.11.2005 0 Runo
SanRok Anteeksi 6.11.2005 0 Runo
SanRok Tuska 5.11.2005 0 Runo