hakisitko minut läpi muistisi lohkojen

Runoilija d1326461f866e6d720dd1d557144b92b

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2005
Viimeksi paikalla: 17.5.2018 22:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinulla 182 runoa piiloitettuna. Kiitos 8/14 ehdokkuudesta Kuukauden runoilijana ja kiitos sinulle arvostelijani.
 

minä niin halusin,
että minulla olisi joku,
kenen kanssa voisin tanssia niin,
että se tuntuisi luontevalta

minä toivoin sitä tuhannesti,
että jokin päivä kaikki ei olisi niin jäykkää,
vaan olisit rento ja raukea, ehkä jopa romanttinen

niin minä haluaisin olla,
en enää edes pelkää myöntää,
kiiruhtaisit rakkaani,
ettet lipuisi hiljaa pois

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot