Nimetön

Runoilija d1326461f866e6d720dd1d557144b92b

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2005
Viimeksi paikalla: 17.5.2018 22:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinulla 182 runoa piiloitettuna. Kiitos 8/14 ehdokkuudesta Kuukauden runoilijana ja kiitos sinulle arvostelijani.
 

On helpompaa, kun ei lähelle päästä,
ei avaudu liikaa, ei koe tunnemyrskyjä päässä.

Ei itseään satuta, kun antaa aina vain hyvän kuvan,
ei synkkä mieli maahan palauta,
en sinulta mitään tahtoisi salata,
en peitellä, en ajatuksineni karata.

Suurin pelkoni on sinun huomaavan minun olevan tunteeton.
Suurin pelkoni on sinun huomaavan minun puutteitteni jonon.
Suurin pelkoni on sinun huomaavan minun olevan liian hauras.
Suurin pelkoni on sinun huomaavan minun olevan aivan liian pelokas, itsekäs ja -

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot