4 päivää

Runoilija d1326461f866e6d720dd1d557144b92b

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2005
Viimeksi paikalla: 17.5.2018 22:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinulla 182 runoa piiloitettuna. Kiitos 8/14 ehdokkuudesta Kuukauden runoilijana ja kiitos sinulle arvostelijani.
 

olisin pitänyt sinua sylissä koko hämärän yön
aina aamuun asti, silmiä siristellen

kuiskauksia korvassa, kietoutuminen,
peiton alla huulien kohtaaminen,
käteni laitan kanssasi kuin rukoilemaan
unelmointini loppuu kun valo taittaa silmiini

en tunne lämpöä - se uusi talo tulee olemaan ihan yhtä kylmä kuin tämäkin.

Selite: 
miun on ikävä suudelmiasi
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot