läheinen

Runoilija Daemonia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattele tutki ajattele tutki ajattele terävöitä kommentoi - arvioi kommentointisi.
 

unelmien tuulet latvuksissa,
juuret tummassa maassa
olet
hiljainen ja vakaa
maailmanpuu,

kaukana ja lähellä
olet
kun painan poskeni vasten kaarnaa
lehvistön varjot ja valot
vaeltaen kasvojeni yli

sen verran saan
- se hyvin riittää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikenkaikkiaan hieno runo!

Mielenkiintoinen on tämä upea runosi ja sen vertaukset.

Vau. Tämä on hieno, puhutteleva.. Vetää hiljaiseksi.

 

Käyttäjän kaikki runot