Mistäpä aikuiset tulevat

Runoilija Daemonia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattele tutki ajattele tutki ajattele terävöitä kommentoi - arvioi kommentointisi.
 

”Mistä lapset tulevat?”
kysyy moni pikkarainen
pellavainen pallurainen

Senpä tiedämme sanoa:
Äidistä ja isistä, sieltäpä lapset tulevat

Mistäpä aikuiset tulevat?

lapsestahan ne varttuu
vuosia kun karttuu
niinpä luulemme, mokomat.

Vaan ei riitä ajan kuluu;
eipä tule aikuistakaan
ihmisestä itseksensä.

tulee vain iso ihminen, kaksimetrinen kakara,
joka ei ollenkaan osaa
huomata huolia muiden

Sanoista opettavista
sylistä hyväksyvästä
yhteisestä sävelestä välillä opettavien

Korvasta kuuntelevasta
roppakaupan rohkaisusta
Ärinästä oikeasta kun on äristä aika

Siitä että aikuisemmat keskenänsä puhuvat
kuuntelevat, kertoilevat
lapsellekin tarkkaan siitä
kuinka nyt kuuluisi olla

Että myöskin ihmisiksi lapsille olla osaavat
ne jotka valmiiksi ovat
aikuisia ympärillä
koska tarkkaan tajuavat
siitä ne aikuiset tulevat

Selite: 
Omistettu Metsämarjalle - Aikuiselle ja kasvattajalle.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot