Fonzie

Runoilija Daemonia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattele tutki ajattele tutki ajattele terävöitä kommentoi - arvioi kommentointisi.
 

Pelatessaan yksin shakkia
voittaa ja häviää
itselleen valehdellessaan
häviää

Mitä itsellesi teetkin
ole täydellisen rehellinen
tunne toimintasi
vaikutukset tavat motiivit ehdot

maaseutua ei voi tuoda
vastuuta ei voi viedä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Viisaita aineksia täynnä tämä eväiksi elämään.

En osaa sanoa muuta kuin: kiitos tästä runosta.

 

Käyttäjän kaikki runot