Muut

Runoilija Reijo Terva

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runosuonen spontaania pulpahtelua lontooksi ja suomeksi
 

Kuinka tulla toimeen
kun näkökulmien välinen
kuilu on pohjaton?
Kuinka näyttää maailma?
Kuinka selittää elämä?

Toisille maailmana Suomi
Toisille Universumi
Jotkut uskoo Jumalaan
Jotkut kaipaa Totuutta
Toiset maailmaa parantaa

Onnellinen elää työlleen
Työläinen elää onnelleen
Toiset myyvät itsensä
Toiset työnpanoksensa
Joku aatokset rahastaa

Joku hyväksikäyttää
Toinen haluaa auttaa
Kolmas käydä kauppaa
Neljäs käyttää miekkaa
Viides veisun veisaa

Viisas lainaa taitojaan
Omilla ehdoillaan
Antaa maailman
Mennä menojaan
Elää omassa ajassaan.

Selite: 
perspektiivieroista
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot