Gondolieeri

Runoilija Reijo Terva

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runosuonen spontaania pulpahtelua lontooksi ja suomeksi
 

Tulee olemaan, on, oli
ymmärryksen kiireetön gondoli
lipuu hiljaa vastavirtaan.

Ylävirrassa tulevaisuus,
alavirrassa menneisyys,
gondolissa nykyisyys.

Tiivis eristävä runko,
gondolieerin vakaa asento.
Kurssi kohti tulevaa.

Ajan rannaton, vuolas joki,
niin hän sen koki.
Vie mennessään, syö heikot,
elääkseen on vältettävä karikot.

Selite: 
elämä ja aika
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot