What it is

Runoilija Reijo Terva

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runosuonen spontaania pulpahtelua lontooksi ja suomeksi
 

It is a need
you have to feed
to keep the deep
flowing, freed.

Let it seep in your tissues
through mental fissures.

Issues need not resolving,
evolving or dissolving

in revolving vortex
in your neocortex.

Becoming beauty from nothing.
Life creating intricate subtlety,
spontaneous free verse poetry.

Selite: 
Näkemykseni runoistani
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot