Parantumassa

Runoilija ebc264d3aa343d11b9806ba83047b26c

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2005
Viimeksi paikalla: 2.10.2019 19:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Havahduin

keskellä

-ei mitään.

Talojen ja hullujen

ympäröidessä minuuttani,

elämän väsymyksen painaessa

ohi vaeltavien harteita.

Olin eksyksissä.

Ovelta ovelle kulkien,

kysellen tutulla nimellä

vakuuttaen muistavani sinut.

Kohdatessamme

ajattelin,

ettei tänne kukaan kuuluisi.

Pysyvästi.

Paras sinun on olla siellä

purattamassa väsymys kasvoiltasi.

Taivas on

kirkkaampi

kotiin palattuasi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot