Lohtu

Runoilija ebc264d3aa343d11b9806ba83047b26c

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2005
Viimeksi paikalla: 2.10.2019 19:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet perillä - tiedän.

Sillä taivaankannen yli

levittäytyvät siivet

ovat katto,

suoja minun ohuen varteni ympärillä.

Sanat,

tuulen monissa sävyissä

saattavat jalkani matkaan,

vaikka sydämeni

on murheellinen

ja sieluni itkee.

Sinä olet perillä.

Minä rakastan sinua.

Hyvää yötä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot