Nimetön

Runoilija SariTiina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2005
Viimeksi paikalla: 28.7.2016 0:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I am the lightning
 

Pelkoa synnyttävä illuusio
vihan vastaväri

tavoitetilana toivoton masokistin unelma

Olen ryöminyt sen läpi monta kertaa
verta valuvana vannonut

Ei enää koskaan

Tarpeeksi

mitättömän pieni hetki

tilanne, tunnelma

kyllähän minä taas ryömin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Salaperäinen runo, joka kuitenkin kertoo vahvaa kieltään sisäisestä taistelusta. Puhutteleva!

 

Käyttäjän kaikki runot