Nimetön

Runoilija SariTiina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2005
Viimeksi paikalla: 28.7.2016 0:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I am the lightning
 

Olen tehnyt syntiä.
Monesti.
Liikaa.
Vieläkin.
Tehnyt väärin.
Monia kohtaan.
Itsekkäästi.

Omissa tunteissani rypenyt
muista välittämättä.

En voi pyytää anteeksi
tai voinhan minä
muttei se auta.

Tiedä kuitenkin;
olen pahoillani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen runo, joka kuitenkin on niin elämänmakuinen kuin vain syksyn maahan pudottama lehti. kaikessa haikeudessaan kovin kaunista.

Riipaisevaa yksinäisyyden tunnetta.Kauniisti kirjoitettu.
 

Käyttäjän kaikki runot