Nimetön

Runoilija Roga

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tulin, koin ja kuolin nauruun. Haluaisin olla intialainen lehmä.
 

piilossa elän, kuin murmelini maan alla
piilossa yhteiskunnallisilta velvoitteilta
niin minä elän
vaan ei anna mieleni rauhaa
ei anna yhteiskunta omaa hautaani valmiiksi kaivaa
omaa aikaa kuluttaen
tahdosta riippumatta velvoitteitani hoitaen
niin minä orjana raadan

tätäkö minä haluan
sitäkö janoan
siihenkö tyydyn ja lakastun

heittää kuperkeikkaa naapurin leski
juovuspäissään minua hämmentää
vaan on ihmiselo jota kuinkin turhaa
sen hänestä näen
joka itsensä insinööriksi luki
humaltuu
ja kuten tiesimme
elon tiellä surkastuu

sitä haluaa yhteiskuntamme julma

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot