Nimetön

Runoilija Roga

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tulin, koin ja kuolin nauruun. Haluaisin olla intialainen lehmä.
 

kun herää aamunhämärään
ja kun tietää heti kaikesta kaiken
voi antaa ajan kuluttaa yön jälkeen väsyneitä kasvoja

silmän hetkeksi ummistaen
painaen luomia yhteen otsalla kylmähiki
löytää mielenrauhan ja sairaalloisen ajatuksen

josko uskaltaisi tänään tehdä elämästään sen arvoisen
uskaltaisiko tänään kertoa salaisuuksia
rohkeus on hyve, vai onko sittenkään

hiljaisuus
istuminen vuoteen reunalla kädet ristissä reisillä
mahdottomuuksien kieltäminen käy leikiten herran polvella
ja tämä hetki on nykyisyys
ja vain kuolema tekee elämästä sen arvoisen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot