Pettäjille

Runoilija chainedheart

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kaipaus kuvottaa, Ikävä oksettaa, Pettää - petetään, Jättää - jätetään"
 

Syntisen makeaa
Suloisen suolaista
Elämän kitkerää
Salattua hedelmää

Kuiskaan
        korvaasi
                sen
Salaisuuden ikuisuuden
Rakasta
        sinäkin
                minua

Sateen ropina
Arka katse
Hellä käsi
Sivelee
        lantioni
                kaarta

Ihosi väreilee
Hengityksesi vapisee
Kätesi tärisee
Kyynel
        vierii
                poskelleni

Eilen
Kuiskasit
        korvaansa
                hänen
Salaisuuden ikuisuuden
Minä
        rakastan
                sinua

Yön viileys
Kadonnut katse
Eilen kätesi siveli
Hänen
        lantionsa
                kaarta

Suljen silmäni
Tunnen kosketuksesi katoavan
Tunnen viimeisen katseesi selässäni

Hän oli parempi

Selite: 
Katkeruus ja kaipaus, kyynelten ikuinen tanssi jatkuu.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot