Ristiriitaiset tunteet

Runoilija chainedheart

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kaipaus kuvottaa, Ikävä oksettaa, Pettää - petetään, Jättää - jätetään"
 

Olet minulle elämän meri, olet minulle roskaa
Olet minulle ilmaa, osaat minua vain satuttaa
Tahallasi leikitkö vain tunteillani
Kiristät narua kaulassani
Painat käsiäni terälle
Viillät suupielet verelle
Elämän karuselli
      Pudotti
            minut
                  kyydistä.
Uudelleen ja uudelleen
Muistutat elämäni parhaista päivistä
Jotka päätit katkeran suloisilla sanoilla

Anteeksi rakkauteni,
Anteeksi elämäni,
Anteeksi pyydän sinulta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot