Julma leikki

Runoilija chainedheart

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kaipaus kuvottaa, Ikävä oksettaa, Pettää - petetään, Jättää - jätetään"
 

Rakastaa, ei rakasta,
maailma ei välitä.
Se mikä on sinulle leikki,
On minulle elämä.
Sormesi kulkee kylkiäin pitkin,
Huulesi painautuvat huuliain vasten.
Kuiskaat korvaani rakkauden sanoja,
pieniä palapelinpaloja,
lasinsirpaleita,
viiltävän kauniita.
Viimeisen kerran selkäsi nään,
Vierelläni tyhjä kohta,
Kylmä aukko ja suunnaton ikävä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

sulla on paljon hyviä runoja mun mielestä :) tästä tykkään ehkä eniten

 

Käyttäjän kaikki runot