Odotan

Runoilija SininenHetki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Naurettavan itkettävää
 

Odotanko kevättä?
kun aurinko paistaa mereltä
kadut keltaisiksi
ja
minulla on Hänen takkinsa
koska vielä on liian viileää

Odotanko uusia tarinoita?
kun saan tanssia
läpi valojen
kaikkien silmät ihollani
ja
olen sillä tavalla niin levoton
että en tiedä missä sieluni on

Odotanko viimeistä päivää?
kun istun yksin parvekkeella
ja
pudottelen valokuvia albumista
a
l
a
s
kadulle

enkä tahdo enää nähdä mitään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo..
en keksi muuta sanottavaa..
erittäin kaunista..

kaunis runo..
en keksi muuta sanottavaa..
erittäin kaunista..

 

Käyttäjän kaikki runot