Tyytyväinen syyllinen

Runoilija SininenHetki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Naurettavan itkettävää
 

Lähenen viimevuotista
(tällöin on syytä olla onnellinen ahdistuksesta)

Petän sinut
petän itseni
Vatsani kumisee tyhjyyttä
ja se kuuluu olohuoneeseen asti,
uutisten läpi.
Silitän vatsaani
kuin kehräävää kissaa ja silti
olen syyllinen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot