Tyhjää täynnä

Runoilija SininenHetki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Naurettavan itkettävää
 

Betoniseinä painaa
kylmänä selkää vasten

Ja taivas on niin kaunis vaikka tehtaanpölyssä kii

Ihastun taas tyhjiin päiviin
vaihdan vaatteita
ja
kulun

Minä en tiennyt
että harmaa onkin näin kirkas.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihan mielettömän upee runo täynnä kaikenlaisia merkityksiä! Jätti miettimään, kuten runon kuuluukin!

Kaunista<3
Tyhjä olo jäi.

 

Käyttäjän kaikki runot