Nimetön

Runoilija scarredmyheart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.9.2008
Viimeksi paikalla: 10.10.2019 18:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suosittelen:
 

mikä tekee ihmisestä kovan?

ei kuulemma se että tupakoi ja ryyppää

ei kuulemma se että osaa arvostella

eikä kuulemma sekään että osaa sanoa pahasti

mikä tekee ihmisestä kovan?

ei sitä voi tietää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot