Nimetön

Runoilija scarredmyheart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.9.2008
Viimeksi paikalla: 10.10.2019 18:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suosittelen:
 

sitä vain välillä juuttuu miettimään

että kun istuu junassa, siinä ravintolavaunussa

ja toisella raiteella menee juna, aivan toiseen suuntaan

niin entä jos se elämäni kumppani istuisi siellä

vain yksi katse kontakti

ja siinä se olisi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot