vaatekaappifilosofiaa

Runoilija scarredmyheart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.9.2008
Viimeksi paikalla: 10.10.2019 18:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suosittelen:
 

sininen t-paita, tämä päällä sain ensisuudelmani

punainen huppari, silloin minulla oli vielä paras ystävä

vaaleat farkut, taisin rakastua ensimmäistä kertaa

turkoosi kauluspaita, viimeinen yhteinen luokkakuva

jospa vain polttaisi nämä vaatteet

unohtaisi muistot

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot