Hyvästi

Runoilija Tomppa74

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Heräsin, et ollut vierelläni.
Heti tajusin...
Halusit pois luotani.
Sen ymmärsin...

Olisipa ollut vielä se yksi kerta,
yksi kosketus, kaunis sana.

Heräsin, et ollut vierelläni.
Heti tajusin...
Halusit pois luotani.
Sut mielessäni heti hyvästelin...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämähän on niinkuin laulu.

Onnea 40 vuotis päivänä!

 

Käyttäjän kaikki runot