Anomus

Runoilija PiaMaria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2005
Viimeksi paikalla: 1.1.2018 20:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanoja rakastava ja hyvin usein niitä väärin käyttävä naisen alku.
 

Tiedän, etten voi saada kaikkea, mitä haluan.
Mutta voisinko saada edes tipan siitä mitä janoan?
Tiedän, etten saisi kaikkea ääneen sanoa.
Mutta voisinko edes hiljaa kuiskata?

Voin uhrata itseni,
rakkaani,
elämäni.

Anna edes pieni pirstale onnea.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot