Syntymäpäiväruno 50-vuotiaalle

Runoilija PiaMaria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2005
Viimeksi paikalla: 1.1.2018 20:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanoja rakastava ja hyvin usein niitä väärin käyttävä naisen alku.
 

Unelmoi ja toivo,
katso eteenpäin ja usko.
Kaikki on kaunista,
iloitse elämästä omasta.
Tuulessa taivu,
kuin notkea paju.
Vuosien myötä vain vahvistunut
on juuresi, otteesi lujittunut.
Aurinkoon käännä kasvosi,
lämpöä jaa rakkaillesi.
Sade jos joskus yllättää,
suojaksi kaikki rakkaasi jää.

Selite: 
Kirjoitettu rakkaan ihmisen 50-vuotispäiväksi
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot