Pieni ihme

Runoilija PiaMaria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2005
Viimeksi paikalla: 1.1.2018 20:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanoja rakastava ja hyvin usein niitä väärin käyttävä naisen alku.
 

Pieni nenä,
pieni suu,
pienet sormet,
pienet varpaat.
Miten ihmeessä voi noin pienillä käsillä
vangita näin monta sydäntä?
Suureksi kasvat,
viisaaksi tuut,
yhtä rakkaana pysyt
yhtä ainutlaatuisena,
suurena ihmeenä.

Selite: 
Kummipojalle kastepäivänä
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo jonka huipentaa keskiosan kysymys!

Kaunis, lämmin runo.

 

Käyttäjän kaikki runot